Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Cijene podnog grijanja sa postavom

Nova generacija centralnog grijanja svakako u prvom redu uključuje podno grijanje kao idealan konfor, maksimalna ušteda, odnosno postizanje visokog stupnja učinkovitosti i pravilnu distribuciju toplog zraka.

Kako bi pojednostavili okvirne izračune troškova dobave i ugradnje podnog grijanja u Vašem domu ili poslovnom objektu donosimo Vam cjenik materijala i usluge.

 

U promotivnom razdoblju dobavljamo i postavljamo podno grijanje vrhunskog proizvođača po samo 150,00 kn po četvornom metru uz minimalnu kvadraturu od 60 m2. U navedenu cijenu uključena je postava i materijal svih elemenata podnog grijanja kao što su po slojevima:

- građevinska folija

- rubna dilatacijska traka

- izolacijska podloga od stiropora i izolacijskog filma

- razvod cijevi po  postavljenoj podlozi

- odzračivanje i tlačna proba

Cijene podnog grijanja sa postavom

 

Pojednostavljeni sistem razvoda podnog grijanja omogučuje jednostavno spajanje i podešavanje Vašeg sustava neovisno o vrsti pogona centralnog grijanja (nafta, plin, struja, drvo). Razdjelnik u sebi sadrži termostatsku regulaciju kruga podnog grijanja i time se pojednostavljeno postiže kontrolirana niska temperatura bez obzira na temperaturu polaza. Jednako tako mala cirkulaciona pumpa upravljana je sobnim termostatom koji se nalazi u opsegu isporuke.

 

Cijene podnog grijanja sa postavom

 

1. Razdjelnik topline od 5 krugova - prostor od cca 60 m2 sa digitalnim sobnim termostatom i postavom

6.499,00 kn

 

2. Razdjelnik topline od 8 krugova - prostor od cca 100 m2 sa digitalnim sobnim termostatom i postavom

6.899,00 kn

 

3. Razdjelnik topline od 11 krugova - prostor od cca 160 m2 sa digitalnim sobnim termostatom i postavom

7.499,00 kn

 

Sve navedene cijene formirane su po principu ključ u ruke i uključuju PDV.

 

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte.